Op zoek naar magento?

magento
Magento Webshop Vaste prijs 495, Laagste prijsgarantie!
U kunt al online zijn binnen 1 week en dit alles voor slechts 49500, Excl. ACTIE: Profiteer nu van onze spetterende actie en ontvang bij een nieuwe Magento e-Commerce Webshop 1 jaar Magento hosting en onze one-step-checkout module, samen t.w.v.
zelf magento webshop bouwen
Wat is het verschil tussen Magento Commerce en Magento Open Source?
Wat is het verschil tussen Magento Commerce en Magento Open Source? Collin de Boer 22 March 2018. Vorig jaar voerde Magento een rebrandingscampagne aan voor drie producten: Magento Community, Magento Enterprise én de Magento Cloud Edition. Magento Community Edition gaat sindsdien door het leven als Magento Open Source, en Magento Enterprise is met de Cloud samengevoegd tot Magento Commerce.
magento
Magento betalingen ontvangen ING Webshop betalingen ontvangen.
GitHub mollie/Magento: Mollie Payments for Magento 1.x.
If you experience problems with the extension installation, setup or whenever you need more information about how to setup the Mollie Payment extension in Magento 1.x, please see our WIKI Page or sent an e-mail to info@mollie.com with an exact description of the problem.
Wat is Magento? Alles wat je moet weten over dit e-commerce systeem.
Wat is Magento? Magento hét E-commerce platform. Magento is een Open Source Content Management Systeem CMS voor Webshops. Magento is één van de meest effectieve platformen voor het ontwikkelen van webshops in alle soorten en maten. Het CMS is geschikt voor elke online ondernemer die resultaat wilt boeken met een webshop.
Wat is Magento? Alles wat je moet weten over het CMS! Klik Steen.
Wanneer er namelijk ook maar een klein scheurtje in het schild van Magento ontstaat, wat al erg onwaarschijnlijk is, dan wordt er vrijwel onmiddellijk een oplossing voor gevonden. Voor wie is Magento Geschikt? Magento is hét CMS voor online ondernemers die graag zelf het heft in handen hebben, zonder al teveel moeite natuurlijk.
Magento 2 is dé nieuwe standaard voor E-commerce West Point Digital.
Natuurlijk kunt u ook een live Magento 2 demo krijgen, waarin u zowel de features krijgt te zien, als een overzicht van de belangrijkste verbeteringen en hoe de migratie naar Magento 2 in zijn werk kan gaan. West Point Digital is Magento specialist en wij staan voor u klaar.
20 beste Magento extensies voor je webshop in 2019.
Smart One Step Checkout is veruit de meest gebruikte extensie om de check-out te verbeteren. Niet gek, want met een verkorte check-out zorg je voor meer conversie. De plugin zorgt dat de standaard 6 stappen in de check-out van Magento worden teruggebracht naar één. Prijzen worden daarbij direct geüpdatet, wanneer een bepaalde verzend en betaalmethode is geselecteerd. De plugin is mobile responsive en dat is met een steeds groter wordend aandeel m-commerce niet geheel onbelangrijk. Het lijkt in het eerste opzicht veel geld voor een plugin. Maar de voordelen en extra opties zoals het automatisch aanvullen van adressen, maken deze plugin van grote waarde. Download de OneStepCheckout extensie hier voor Magento 1 of Magento 2.
Magento 2 ontwikkelomgeving/ staging opzetten Skyberate Kennisbank.
Mocht je meer willen weten over Magento en de oplossingen die wij kunnen bieden op het gebied van Magento hosting, neem dan contact met ons op. We adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw situatie. Last Updated: 3 weken ago in Magento 2.

Contacteer ons